05-30-2011, 10:53 PM
Minął już tydzień od Międzynarodowej Wystawy Bonsai East Meets West i nadszedł czas na podsumowania. Na samym początku chcę podziękować wszystkim kolegom z Polskiej Asocjacji Bonsai oraz osobom niezrzeszonym za pomoc w organizacji i udział w tej wystawie.
Szczególnie :
Wiceprezydentowi Wrocławia za wsparcie i uwierzenie w nasze możliwości.
Zarządowi RCTB Za przyjęcie nas w tak wspaniałym obiekcie.
Sponsorom za wsparcie materialne.
Patronom honorowym za wsparcie moralne.
Za pracę dla ekipy montażowej pod dowództwem Piotra Modzelewskiego - organizacja, profesjonalizm i tempo ich pracy stworzyły scenografię równą co do jakości z najlepszymi wystawami w Europie. Dodatkowo Piotrowi dziękuję za pozyskanie sponsorów wystawy.
„ Krzyśkom” Kowalskiemu i Małkiewiczowi, „Ruskiemu” zwanym Rafałem z Męckiej Woli, Tomkowi Wowro, Grześkowi Wołkowi, Pawłowi Kowalikowi, Krzyśkowi Tomaszewskiemu, Arturowi Janikowi, Zbyszkowi Korczowi, Rafałowi Wodzickiemu za spokój, opanowanie i pracę przy wszystkim.
Wielkie dzięki za pracę nad graficzną oprawą wystawy dla Maćka Krawczyka.
Za dyspozycyjność i doskonałą pracę tłumacza dla Tomka Sobczaka.
Za opiekę nad widzami i cierpliwe oprowadzanie po wystawie dla Roberta Błądka, Sławka Drozdy.
Bolkowi i Rolce za mozolną pracę przy drukarce.
Darkowi Szpakowskiemu za wystawę Kakemono.
Ani, Alicji, Teresce za pomoc w każdej sytuacji.
Jackowi Wachnikowi za koszulki z logo wystawy.
Łukaszowi i Waldkowi za pyszne sushi.
Jarkowi i Oli za opiekę nad Tajgą.
Zgredkowi, że był.
Michałowi Malawskiemu za załatwianie Ważnych Spraw.
Wszystkim wystawcom za wspaniałe okazy bonsai.
Widzom, że zaufali nam i przyjechali często z bardzo odległych miejsc.
Mojej żonie Eli i córkom Hani i Kasi za wyrozumiałość i wsparcie w trudnych chwilach.
Sobie, że z wami wszystkimi wytrzymałem do końca wystawy.
Wystawa East Meets West odniosła sukces. Pozytywne opinie o naszej pracy docierają do nas ze wszystkich stron. Rokuje to dobrze na przyszłość, tak więc już dzisiaj ruszam do pracy nad drugą edycją. Zapraszam całą ekipę do dalszej współpracy a nieobecnych w tym roku do aktywnego w niej uczestnictwa.
Szczególnie :
Wiceprezydentowi Wrocławia za wsparcie i uwierzenie w nasze możliwości.
Zarządowi RCTB Za przyjęcie nas w tak wspaniałym obiekcie.
Sponsorom za wsparcie materialne.
Patronom honorowym za wsparcie moralne.
Za pracę dla ekipy montażowej pod dowództwem Piotra Modzelewskiego - organizacja, profesjonalizm i tempo ich pracy stworzyły scenografię równą co do jakości z najlepszymi wystawami w Europie. Dodatkowo Piotrowi dziękuję za pozyskanie sponsorów wystawy.
„ Krzyśkom” Kowalskiemu i Małkiewiczowi, „Ruskiemu” zwanym Rafałem z Męckiej Woli, Tomkowi Wowro, Grześkowi Wołkowi, Pawłowi Kowalikowi, Krzyśkowi Tomaszewskiemu, Arturowi Janikowi, Zbyszkowi Korczowi, Rafałowi Wodzickiemu za spokój, opanowanie i pracę przy wszystkim.
Wielkie dzięki za pracę nad graficzną oprawą wystawy dla Maćka Krawczyka.
Za dyspozycyjność i doskonałą pracę tłumacza dla Tomka Sobczaka.
Za opiekę nad widzami i cierpliwe oprowadzanie po wystawie dla Roberta Błądka, Sławka Drozdy.
Bolkowi i Rolce za mozolną pracę przy drukarce.
Darkowi Szpakowskiemu za wystawę Kakemono.
Ani, Alicji, Teresce za pomoc w każdej sytuacji.
Jackowi Wachnikowi za koszulki z logo wystawy.
Łukaszowi i Waldkowi za pyszne sushi.
Jarkowi i Oli za opiekę nad Tajgą.
Zgredkowi, że był.
Michałowi Malawskiemu za załatwianie Ważnych Spraw.
Wszystkim wystawcom za wspaniałe okazy bonsai.
Widzom, że zaufali nam i przyjechali często z bardzo odległych miejsc.
Mojej żonie Eli i córkom Hani i Kasi za wyrozumiałość i wsparcie w trudnych chwilach.
Sobie, że z wami wszystkimi wytrzymałem do końca wystawy.
Wystawa East Meets West odniosła sukces. Pozytywne opinie o naszej pracy docierają do nas ze wszystkich stron. Rokuje to dobrze na przyszłość, tak więc już dzisiaj ruszam do pracy nad drugą edycją. Zapraszam całą ekipę do dalszej współpracy a nieobecnych w tym roku do aktywnego w niej uczestnictwa.
Włodzimierz Pietraszko
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.bonsai.pl">www.bonsai.pl</a><!-- w -->
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.bonsai.pl">www.bonsai.pl</a><!-- w -->