03-08-2019, 04:33 PM
No to mamy 2lata po ostatniej aktualizacji i jak wam ktoś powie że akadama jest zła bo..... to możecie sobie to wsadzić między bajki. Najważniejsze jest to jak ty potrafisz utrzymać drzewo i jak się nim opiekujesz a resztę zrobi przyroda. Podlewania i międzypodlewania międzypodlewaniami bla bla bla Mity i wielkie tajemnice bla bla bla bla nie jestem pisarzem ani wielkim mówcą nie będę wokół siebie rozścielał wielkiej mgły tajemniczości ani używał ogólnie niezrozumiałego języka zdjęcia mówią same za siebie.
Sosenka podlewana obficie z rana albo tylko z wieczora jak przyszedłem z pracy tak samo podlewam wszystkie inne rośliny z grubego węża i pełna patelnia. Zero grzebaniny w korzeniach a ostatnie 2lata zimowała w foliaku poprzednio bezpośrednio na betonowej wylewce balkonu bez dołkowania i innych zabiegów.
Jak będą pytania to pytać resztę widać na fotkach.
Sosenka podlewana obficie z rana albo tylko z wieczora jak przyszedłem z pracy tak samo podlewam wszystkie inne rośliny z grubego węża i pełna patelnia. Zero grzebaniny w korzeniach a ostatnie 2lata zimowała w foliaku poprzednio bezpośrednio na betonowej wylewce balkonu bez dołkowania i innych zabiegów.
Jak będą pytania to pytać resztę widać na fotkach.
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk