• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Heloł/ Świerk
Silver napisał(a):Zawsze przy takich okazjach zastanawiam się skąd bierze się taka wiedza.
W jednym wierszu jest napisane że " jestem początkującym w temacie z niewielkim stażem i wydaje mi się że to będzie moje hobby" a zaraz potem " uważam że to drzewko ma potencjał aby stać sie bonsai " . Nie chcę być złośliwy ale do przerabianego tematu pod tytułem " czytanie ze zrozumieniem " dorzuciłbym nowy dział " pisanie ze zrozumieniem " , może wtedy przestaną pojawiać się takie "pasztety".
Zadał Pan Panie kolego parę pytań, z grzeczności wypadało by na nie odpowiedzieć. Moim zdaniem to drzewko nie przeżyje z powodu licznych błędów przy pozyskaniu a tym samym nie ma szans na stanie się kiedykolwiek bonsai.

Dziekuje za wypowiedz. Nie chce byc zlosliwy ale co dla Ciebie jest tu niejasne w kontekscie wyrazenia iz uwazam, ze drzewko ma potencjal? Gdzie tutaj jakis dysonans powstal? Nawet pomimo krotkiego stazu nie mozna miec wlasnego zdania w danym temacie? Przeciez nie stwierdzilem, ze wynika ono z mojej obszernej wiedzy i ze potencjal tego drzewka to pewnik... Czepialstwo na nazwijmy to- srednim poziomie Panie kolego.

Pozdrawiam
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości