03-19-2007, 11:30 PM
Każdy ma swoje zdanie,Marcin prosze mi powiedz w którym miejscu widac cement? :roll: Klej jest tylko na łaczeniach a na łaczeniach jest przykryta ziemia i mech.Po drugie pisałem ze skałke poprawiłem,bede ja rozbudowywał,wiec w niedlugim czasie wrzuce zdjęcia.Romek Bona mówi ze bonsai to drogie hobby-Chyba tego powiedzenia on nie wymyslil,bo kazdy sie z tym liczy,kto choduje dłuzszy czas.Pozatym nie twierdze ze to zbedna rzecz,jezeli chodzi o tace,tace wezme na końcu,taca tylko dla wystroju jest,wiec poco?Wole narazie zainwestowac np w material,pozatym jest wiosna,i kazde przesadzanie nawoz drut to tez kosztuje,a ja na siebie nie zarabiam i nie tylko mnie rodzice maja
Co do kupienia porządnej skałki,mnie sie taka podoba,taka jest dlamnie naturalna,i czemu miaoby wydawac pieniadze na cos z czego wg mnie bedzie fajny efekt i nie trzeba wkładu pieniedzy.Material jako drzewo wspominalem ze zostało mocno przyciete dlatego tez sa jeszcze rzadkie.A jaki mialem kupic materiał?Sosne czarna?Nie wszystko odrazu