• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ishitsuki
no ok, powiedzialem tylko co myśle, jeżeli prosisz o komentarz, to i ja się wypowiem... a to nie jest chyba powod ,aby się na mnie rzucac Big Grin

Cytat:watpie zeby byly poklejone(a jesli nawet to co>?)

a jednak :wink: co? nic :roll: według mnie kiepski efekt, rzuca się w oczy, a w krajobrazie chyba nie chodzi o widok cementu czy tam kleju... jezeli już coś robimy to róbmy to dobrze i zgodnie z zasadmi... :wink: to jest moje zdanie nie chcem się wymadrzac, bo to się mija z celem ,moge się mylić... wybaczcie, wy jestescie mistrzami, ja się dopiero ucze.

Cytat:narazie mam jeszcze inne wydatki niz kupienie jak narazie zbednej tacy.

nic nie jest zbędne... jak to Romek Bona powiada, że jezeli zabierasz sie za bonsai to musisz się liczyc również z tym ,że to jednak drogie hobby... :wink:

ps. wydaje mi się, że robienie czegoś na "siłe" również nie ma sensu... jeżeli już zabierasz się za krajobraz, to powinienes pomyslec jednak juz na poczatku, o ciekawej skałce wulkanicznej, jakis ciekawy materiał... widze, że poprostu chcesz za wszelka cene posiadac jakis krajobraz... a wydaje mi się ,że to równiez nie o to chodzi... Jarek Lenarczyk zrobił fantastyczny artykul o krajobrazie naprwde polecam...
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości