• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pozdrowienia z shizuoki
serdecznie was wszystkich pozdrawiam z dalekiej a zarazem bardzo mi bliskiej japoni. powinniscie tu wszyscy przyjechac! A jest co podziwiac!!!
specjalnie dla was kilka fotek. jarek lenarczyk
[Obrazek: 342_jarek_in_kinkakuji_1.jpg]
[Obrazek: 342_orod_ja_shizuoka2_1.jpg]
[Obrazek: 342_ogrod_jap_shizuoka_1.jpg]
[Obrazek: 342_kinkakuji_tempel_2_1.jpg]
[Obrazek: 342_jarek_in_kinkakuji_1.jpg]
[Obrazek: 342_temple_ryoanji_1.jpg]
  Odpowiedz
dzięki za pozdrowienia i mam nadzieję że zamieścisz w niedalekiej przyszłości dużo więcej fotek.
Adam Kisieliński
tel.506-237-804
  Odpowiedz
nooo cie florian dales popis. Mam nadzieje ze po powrocie zrobisz spora relacje. 3maj sie i rob mase fotosów jak cos to doslemy ci karcioche pamieciochy Big Grin
Pozdrawiam - Bolesław Wujczyk
  Odpowiedz
hola jarek, mam nadzieje ze bawisz sie dobrze i przyznasz mi ze byc tam i zobaczyc japonie to cos czego nigdy sie nie zapomni, powodzenia i zainstaluj sobie w koncu gadu lub hota bo inaczej nie pogadamy
  Odpowiedz
mam nadzieje ze ty tez odkrywales krok po kroku ten piekny kraj i poznawales nowych wspanialych ludzi tak jak ja. co prawda bylem tu tylko miesiac ale naprawde jestem zauroczony wszystkim co tutaj zobaczylem warto warto warto bylo za kazde pieniadze! poza tym mam skypa moze ty tez masz? daj znac co i jak u ciebie. i jeszcze bardzo wazna rzecz!!! dziekuje jeszcze raz za inspiracje kolego niech ci zawssze szczescie sprzyja!
pozdrawiam juz z polski jarek! Cry
  Odpowiedz
w odpowiedzi na pytania zamieszczam kilka zdjec drzewek bonsai z ogromnej kolekcji szanownego pana Urushibaty w taisho en shizuoka. ewntualne pytania, uwagi etc. prosze kierowac na moj adres: j.lenarczyk@gmail.com
pozdrawiam serdecznie wszystkich tych, ktorym nie przeszkadza roznorodnosc tematyczna zdjec jakie tutaj wstawilem! cdn!

[Obrazek: 342_taisho_4_1.jpg]

[Obrazek: 342_kuromatsu_1.jpg]
  Odpowiedz
wiecej foto prosze :oops: bo milo popatrzec na takie piekne drzewa . coraz bardziej widzie ile mi jeszcze brakoje do doskonalosci
Daniel Jakubowiak.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://danielj.bonsai-blog.net/">http://danielj.bonsai-blog.net/</a><!-- m -->
  Odpowiedz
coś pięknego. tylko nie popsj.
paweł
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości